Μερίδες: 6
Χρόνος μαγειρέματος: 8′
Συνολικός χρόνος: 45′
Υλικά
• 4 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο• 2 κ.σ. μείγμα από τέσσερα μέρη πάπρικα και ένα μέρος πιπέρι καγιέν• 2 κ.γ. θαλασσινό αλάτι, συν επιπλέον για καρύκευμα• 1 lime• 900 γρ. μεγάλα χτένια• 2 μεγάλα ροδάκινα, κομμένα σε φέτες 1 εκ.• 1 φλ. φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
Εκτέλεση
1. Προθέρμανε την ψησταριά σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία. Σε μεγάλο μπολ ανακάτεψε 3 κ.σ. λάδι, 2 κ.σ. από το μείγμα πάπρικας και 1 κ.γ. αλάτι. Ξύσε τη φλούδα του lime κατευθείαν μέσα στο μπολ και ανακάτεψε το μείγμα. Κόψε το lime σε 6 φέτες και κράτησέ το στην άκρη.
Διάβασε περισσότερα στο shape.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr