Σουβλάκι κοτόπουλου σε αρωματική μαρινάδα

Tip | Διαλέξτε ένα απαλό, μέτριο ή έξτρα καυτερό κάρι, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις αντοχές σας.

ΓΡΑΦΕΙ: TASTY-GUIDE.GR

Υλικά

800 γρ. φιλέτο από στήθος κοτόπουλου

2 κρεμμύδια

2 κουτ. σούπας μέλι

2 κουτ. γλυκού κάρι

1 κουτ. σούπας μουστάρδα

4 κουτ. σούπας κέτσαπ

100 ml ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Κόψτε το φιλέτο του κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια.

Κόψτε τα κρεμμύδια σε μικρά κομμάτια, στο ίδιο μέγεθος με αυτά του κοτόπουλου.

Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, το μέλι, το κάρι, τη μουστάρδα, την κέτσαπ, αλάτι και πιπέρι.

Βάλτε σε ένα σκεύος τα κομμάτια του κοτόπουλου και περιχύστε τα με το μίγμα αυτό.

Αφήστε τα στο ψυγείο για 1-2 ώρες και μετά περάστε τα σε καλαμάκια για σουβλάκια: περάστε εναλλάξ κομμάτια κοτόπουλου και κρεμμύδια.

Ψήστε τα στους 180°C για 30 λεπτά.

Tip

Διαλέξτε ένα απαλό, μέτριο ή έξτρα καυτερό κάρι, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις αντοχές σας.

Πηγή | Tasty-guide.gr