Σου βρήκαμε που θα δειπνήσεις τα Χριστούγεννα & την Πρωτοχρονιά

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Blends!

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM TEAM

Το Blends υποδέχεται τις γιορτές και σε προσκαλεί σε μοναδικές λαμπερές βραδιές με ευφάνταστα μενού, πολλή μουσική, εκπλήξεις και ζωντανή διάθεση!

Στο πλούσιο μενού του Blends για την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις ξεχωριστές επιλογές και πρωτότυπους συνδυασμούς γεύσεων που έχει δημιουργήσει ο σεφ Κωνσταντίνος Λώλας προσφέροντας μια ακόμα μοναδική γευστική εμπειρία.

Όλα αυτά φυσικά συνοδευόμενα από μια πλούσια λίστα κρασιών που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

H εκρηκτική Μαρία Μακρή «βάζει τα καλά της» και θα βρίσκεται στο Blends στις 24, 25, 31 Δεκεμβρίου αλλά και την Πρωτοχρονιά για να σε ξεσηκώσει με ένα πλούσιο ρεπερτόριο που έχει ετοιμάσει ειδικά για τις γιορτινές μέρες, με πολλές ξένες επιτυχίες αλλά και κάποια αγαπημένα ελληνικά 90s κομμάτια.

Αυτές τις γιορτές, τo Blends έχει ετοιμάσει μια ακόμα μυστηριώδη έκπληξη που θα απογειώσει τη γιορτινή διάθεση! Την παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ο γνωστός μάγος Vilentoni θα «μαγέψει» τους παρευρισκόμενους με ένα διασκεδαστικό show με πρωτότυπα και διαδραστικά τρικ, ζωντανεύοντας το πνεύμα των Χριστουγέννων!

Το μενού της Παραμονής Χριστουγέννων περιλαμβάνει:

Amuse-bouche Φουά γκρα Πρεσαριστή τερίνα με πικάντικο κεράσι, μπριός ψωμάκι & οξαλίδα

***

Αγκινάρες Ιερουσαλήμ σε σούπα με αφρό τρούφας & πιζέτα με μελανόσπορη τρούφα

***

Καραβίδες Ραβιόλι, γλυκάδια μόσχου & κάστανα σε παραλλαγές

***

Ψητή Γαλοπούλα “ελευθέρας βοσκής” με βούτυρο τρούφας κάτω από το δέρμα της, πουρές ψητής κολοκύθας & φουντούκια

*** Pre-dessert Μπρι “de Meaux” παγωτό με καραμελωμένα πεκάν

***

Χριστουγεννιάτικoς κορμός “Mont blanc”φλαμπέ με ελαφριά κρέμα από κάστανα, σοκολάτα γάλακτος αφράτη μαρέγκα με αμύγδαλα & χυμό φραγκοστάφυλου

***

Μignardises Μελο-macarons

Tιμή κατ’ άτομο 64 €

Το μενού της Παραμονής Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει:

Amuse-bouche Ταρτάρ “Surf & turf” μοσχάρι, γαρίδα & χαβιάρι χρυσής ρέγγας με κρέμα βότκας πάνω σε τραγανή πιζέτα

***

Κολοκύθα Σούπα “Potimarron”, αφρός κάστανου και μακαντέμια

***

Γλώσσα “lemon” γεμιστή με κανθαρέλες, κρούστα μαϊντανού σε ελαφρύ ζωμό αρωματισμένο με κίτρινο κρασί

***

Φιλέτο “Rossini” Aberdeen Angus νιόκι πατάτας και μελανόσπορη τρούφα με το δικό μας στυλ, σοτέ φουά γκρα & σάλτσα μορίλ

***

Pre-dessert Κατσικίσιο τυρί παγωτό με καραμελωμένα φυστίκια Αιγίνης

***

Σοκολάτα & Μανταρίνι κρεμέ “Guanaja” μπισκότο από φουντούκια και μανταρίνι σε παραλλαγές

***

Μignardises Βασιλόπιτα “Cup cake”

Tιμή κατ’ άτομο 79 €