Σολομός με miso και κινέζικο λάχανο
Μερίδες: 4 Συνολικός χρόνος: 20 λεπτά
Υλικά
- · 600 γρ. φιλέτο σολομού, κομμένο σε 4 φέτες
- · 2 «κεφάλια» κινέζικο λάχανο bok choy, κομμένο στη μέση κατά μήκος
- · 1/4 φλ. σάλτσα στρειδιών (oyster sauce)
- · 2 κ.σ. ξίδι από κρασί
- · 1 κ.σ. miso
- · 1 κ.σ. νερό
- · 1 κ.σ. σησαμέλαιο
- · Άλάτι θαλασσινό
- · Μία κόκκινη στρογγυλή πιπεριά, κομμένη σε δαχτυλίδια
- · 90 γρ. μανιτάρια shiitake σε λεπτές φέτες
- · 4 κρεμμυδάκια ξερά, σε πολύ λεπτές φέτες
- · 2 κ.σ. σπόροι σουσαμιού (προαιρετικά)