Το SIMUL gastronomic situ υποδέχεται τη νέα σεζόν με δημιουργικές προτάσεις και νέες γλυκές συνεργασίες. Προσαρμόζοντας το μενού στα διαθέσιμα και πιο εκλεκτά υλικά της εποχής, ο σεφ Νίκος Θωμάς και η ομάδα του επιλέγουν καθημερινά αγαπημένα αλλά και λιγότερο γνωστά υλικά δημιουργώντας ένα μενού γεμάτο χρώμα και γεύσεις αναπάντεχα πρωτότυπες ενώ τα γλυκά υπογράφει από φέτος ο ταλαντούχος pastry chef Χρήστος Βέργαδος.
Κάποιες από τις ιδαίτερες επιλογές που μπορείς να δοκιμάσεις είναι: Carpaccio από ψάρι ημέρας με κινόα, εσπεριδοειδή και βασιλικό , Tartare γαρίδας με μύδια τουρσί και ταραμά πάνω σε λαζάνι με μελάνι σουπιάς, μοσχαρίσιο tartare με σόγια, αγγούρι, παστέλι και μαγιονέζα wassabi, σαλάτα με πολύχρωμα πατζάρια σε χώμα από χαρούπι, καρύδια και γκοργκοντζόλα.
Και επειδή ένα μενού δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς γλυκό, ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος προτείνει επιλογές όπως τάρτα passion fruit, μαρέγκες με ινδοκάρυδο και παγωτό καρύδα, μους σοκολάτα με μέλι, αλμυρή καραμέλα και honeycomb καθώς και semifreddo λευκής σοκολάτας με prosecco και μούρα.
info: Υψηλάντου 63, Κολωνάκι | 210 7224737