Επιτέλους ήρθε η εποχή του χρόνου που η παγωτομηχανή παίρνει θέση πάνω στο πάγκο της κουζίνας και ξεκινά να το “θερινό ωράριο λειτουργίας”. Ελπίζω να μην έχεις παρεξηγήσει το frozen yogurt γιατί είναι ένα από τα πιο ωραία γλυκά της εποχής. Λίγες θερμίδες, πολλή γεύση, άπειροι συνδυασμοί! Δοκίμασε τη συνταγή για σπιτικό παγωτό με λίγες θερμίδες:
Vegan pancakes | Η πιο εύκολη και light συνταγή για το πρωινό σου
Υλικά
- 1 κιλό γιαούρτι
- 250 γρ. ζάχαρη
- 150 γρ ζελεδάκια φρούτων (ζαχαρόπηκτοι κύβοι φρούτων)
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε το γιαούρτι στο κάδο του μίξερ και το χτυπάμε σε μέτρια ταχύτητα.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα για πέντε λεπτά.
- Λίγο πριν το βγάλουμε προσθέτουμε τα ζελεδάκια φρούτων
- Μεταφέρουμε το μείγμα στην παγωτοµηχανή και το χτυπάµε παγώνοντάς το.
- Αν δεν έχουµε παγωτοµηχανή, παγώνουµε το µείγµα στην κατάψυξη μέχρι να κάνει σώµα, να σταθεροποιηθεί ελαφρά, και τότε το χτυπάµε µε µίξερ χειρός να αφρατέψει καλά.
- Ξαναπαγώνουµε και επαναλαµβάνουµε την ίδια διαδικασία 3-4 φορές αν θέλουµε το frozen yogurt να είναι πιο αφράτο.
Για περισσότερες συνταγές κάνε κλικ στο Facebook.com/Cool Artisan