Από τον Γαβριήλ Νικολαΐδη
Πηγή: coolartisan.net
Υλικά
1 φλιτζάνι καρύδα (80g)
1/4 φλιτζάνι σιρόπι αγαύης ή σιρόπι σφενδάμου (ή 1/4 φλιτζάνι νερό μέσα στο οποίο έχουμε διαλύσεις 2-3 κουταλιές του γλυκού στέβια)
2 κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας (Αυτό είναι το αγαπημένο μου προσωπικά)
1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα συστατικά στο μπλέντερ.
Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μικρό ταψάκι και το πιέζουμε με τα δάχτυλα να πάει παντού. Θέλουμε να έχει ύψος περίπου 2 εκατοστά.
Το αφήνουμε να παγώσει και να δέσει για τουλάχιστον δύο ώρες και μετά το ξεφορμάρουμε και το κόβουμε σε μερίδες.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr