Φάβα με μπαλσάμικο, καλαμάρι με σάλτσα βασιλικού, παπαρδέλες με σάλτσα πιπεριάς: Δες πώς θα φτιάξεις αυτές τις τρεις νηστίσιμες, αλλά και γκουρμέ συνταγές για το σαρακοστιανό τραπέζι με θαλασσινά, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.
Φάβα με μπαλσάμικο, καλαμάρι με σάλτσα βασιλικού, παπαρδέλες με σάλτσα πιπεριάς: Συνταγές για το σαρακοστιανό τραπέζι
Τρεις γκουρμέ συνταγές για να εντυπωσιάσεις τόσο στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας όσο και γενικά στη Σαρακοστή.