Φάβα με μπαλσάμικο, καλαμάρι με σάλτσα βασιλικού, παπαρδέλες με σάλτσα πιπεριάς: Συνταγές για το σαρακοστιανό τραπέζι

Τρεις γκουρμέ συνταγές για να εντυπωσιάσεις τόσο στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας όσο και γενικά στη Σαρακοστή.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

Φάβα με μπαλσάμικο, καλαμάρι με σάλτσα βασιλικού, παπαρδέλες με σάλτσα πιπεριάς: Δες πώς θα φτιάξεις αυτές τις τρεις νηστίσιμες, αλλά και γκουρμέ συνταγές για το σαρακοστιανό τραπέζι με θαλασσινά, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Συνταγή για γουακαμόλε | Ο πιο νόστιμος τρόπος να αξιοποιήσεις το αβοκάντο

Φάβα με μπαλσάμικο, καλαμάρι με σάλτσα βασιλικού, παπαρδέλες με σάλτσα πιπεριάς: Συνταγές για το σαρακοστιανό τραπέζι

Παπαρδέλες με σάλτσα πιπεριάς και γαρίδες

Καλαμάρι με σάλτσα βασιλικού

Φάβα με μπαλσάμικο και χταπόδι ψητό

Από τον master chef των θαλασσινών Λευτέρη Λαζάρου