Υλικά
Για το σάντουιτς
2 φιλέτα βοδινού (100 γρ. το καθένα)
2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης
1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη
20 γρ. φρέσκα φύλλα ρόκας
αλάτι και τριμμένο μαύρο πιπέρι
Για την coleslaw
ψιλοκομμένο λευκό και κόκκινο λάχανο
2 κ.γ. θαλασσινό αλάτι
30 γρ. μαγιονέζα
χυμός από μισό λεμόνι
ψιλοκομμένος μαϊντανός
Για το relish ντομάτας
1 ντομάτα, ψιλοκομμένη
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. ψιλοκομμένο τζίντζερ
30 ml λευκό ξύδι
1 κ.γ. καστανή ζάχαρη
1 κ.γ. φρέσκο χυμό λεμονιού
1/2 κ.γ. αλάτι
1/2 πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη