Ξεκοκκαλίζει νόστιμα ψητά, ψωμωμένα, ελληνικά καβουράκια στη Γλυφάδα και περνάει μια βόλτα από ένα ιδιαίτερο ντελικατέσεν στην Ευριπίδου.
Αυτή την εβδομάδα η Ελένη μας δίνει μια super συνταγή για μια εύκολη σαλάτα ιδανική για τα επίσημα καλέσματα. Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις περισσότερα.
Κατεβαίνει στη Γλυφάδα για ψαρικά και ανακαλύπτει το Σαρδελάκι, το εστιατόριο που διεκδικεί τον τίτλο της Σταρ του πιο τραγανού, του πιο αλάδωτου, του πιο καλλιτεχνικού, του πιο νόστιμου τηγανητού της πόλης. Μάθε λεπτομέρειες εδώ.
Τέλος, κάνει μια βόλα από τον κρεμαστό κήπο στη μέση της Ευριπίδου, το Μιράν ένα ιδιαίτερο ντελικατέσεν που κοντεύει να κλείσει τα εκατό. Διάβασε περισσότερα με ένα κλικ εδώ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr