Υλικά
Για τα κεφτεδάκια :
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο
3 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη
1/2 κ.γ. σόδα
1 κ.σ. ξίδι - για να σβήσουμε τη σόδα
1 αυγό
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 κ.γ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
δυόσμο και μαιντανό ψιλοκομμένο
Για τα ρεβίθια:
500 γρ. ρεβίθια, μουλιασμένα από το προηγούμενο βράδυ
1 κ.γ. σόδα
3 πατάτες μέτριες κομμένες σε κύβους
1 κούπα τριμμένη ντομάτα
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 κούπα ελαιόλαδο
3-4 φύλλα δάφνης
1 κύβο λαχανικών
1 κ.γ. μουστάρδα
αλάτι
πιπέρι