Από τη μαμά της Έλενας Πάκου
Υλικά
- 5 φέτες σολωμός φρέσκο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 λεμονι
- ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Εκτέλεση
Λαδώνουμε ένα ταψί και βάζουμε μέσα τις φέτες του σολωμού. Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρίγανη. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το ρίχνουμε πάνω στις φέτες. Ξεφλουδίζουμε το λεμόνι το κόβουμε φέτες και τις βάζουμε πάνω στο σολωμο. Ρίχνουμε πολύ λίγο λάδι άπο πάνω και το ψήνουμε στο γκριλ στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά, αφού ενδιάμεσα τις γυρίσουμε τις φέτες.