Μια συνταγή με 4 μόνο υλικά από τον Λευτέρη Λαζάρου
Υλικά για 4 άτομα
4 μέτρια ψαρονέφρια
250γρ γραβιέρα
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα καπνιστή
150ml ελαιόλαδο
Αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Στον πάγκο τις κουζίνας καθαρίζουμε με μαχαίρι τα ψαρονέφρια από ίνες και νεύρα και με το πίσω μέρος μιας κουτάλας η ένα μασατι τρυπάμε τα φιλέτα προσεκτικά να μην ανοίξουν. Ύστερα τα αλατοπιπερώνουμε καλά και τα πασπαλίζουμε μέσα με την πάπρικα. Κόβουμε το τυρί σε μικρά μπαστουνάκια και γεμίζουμε τα φιλέτα πιέζοντας τα τυριά χωρίς να σπάσουν, κλείνουμε τις άκρες με μια οδοντογλυφίδα, τα λαδώνουμε και ψήνουμε στην σχάρα γυρνώντας τα από όλες τις πλευρές .
Σερβίρουμε με πατάτες ψημένες στο αλουμινόχαρτο.
Tip: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ότι τυρί θελουμε απλά να είναι σκληρό.
Ψαρονέφρι γεμιστό με τυρί και καπνιστή πάπρικα
Μια συνταγή με 4 μόνο υλικά από τον Λευτέρη Λαζάρου<br />