Πώς να φάω το μέλι; Προφανώς γλυκαίνεις με αυτό το τσάι και τα ροφήματά σου ή έχεις αρχίσει να το χρησιμοποιείς στα γλυκά σου. Το ξέρεις όμως πως το μέλι είναι ιδανικό συστατικό για τα χειμωνιάτικα μαγειρέματά σου;
Δοκίμασέ το στο χοιρινό στο φούρνο ή ακόμη και στα λαχανικά που ψήνεις. Είναι όμως εκπληκτικό και στις πράσινες σαλάτες!
Ταϊλανδέζικη σαλάτα στο φούρνο με λαχανικά! Δοκίμασέ την!
Πώς να φάω το μέλι; Ο πιο εύκολος τρόπος να το βάλεις στη διατροφή σου!
Το φυσικό αυτό γλυκαντικό όχι μόνο περιέχει πολυφαινόλες – αντιοξειδωτικά που έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν μακροπρόθεσμα τον κίνδυνο καρκίνου –, αλλά, σύμφωνα με νέα έρευνα του Πανεπιστημίου του Ιλινόις, βρέθηκε ότι διατηρεί τα ντρέσινγκ για σαλάτες μέχρι και 9 μήνες!
- Για να φτιάξεις μια γευστική σάλτσα: ανακάτεψε δύο κουταλάκια του γλυκού μέλι με 3/4 του φλιτζανιού μπαλσάμικο και 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο.
- Αν σου αρέσουν οι πιο spicy γεύσεις, πρόσθεσε στο ντρέσινγκ με μέλι μια σπασμένη σκελίδα σκόρδο ή σκόνη σκόρδου για πιο διακριτική γεύση.