Πίτσα σφολιάτας με πλευρώτους και πέστο πράσινης ελιάς

Γρήγορη και νόστιμη συνταγή.

ΓΡΑΦΕΙ: TASTY-GUIDE.GR

Υλικά

2 φύλλα σφολιάτας

800 γρ. μανιτάρια πλευρώτους

ελαιόλαδο

αλάτι, πιπέρι

12 φέτες μπέικον

4 μεγάλες ώριμες ντομάτες

200 γρ. τριμμένη γραβιέρα

Για το πέστο πράσινης ελιάς

150 γρ. πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι

100 ml ελαιόλαδο

1 ματσάκι μαϊντανό

50 γρ. κουκουνάρι

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

3-4 κλωναράκια φρέσκο βασιλικό

αλάτι, πιπέρι

Δες περισσότερα στο Tasty-guide.gr