Υλικά
2 κιλά πατάτες
500 γρ. στήθος κοτόπουλου
250 γρ. μικρά αγγουράκια τουρσί
250 γρ. πιπεριές Φλωρίνης ψημένες σε κονσέρβα
500 γρ. μαγιονέζα ή 250 γρ. μαγιονέζα + 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πατάτες με την φλούδα σε ελαφρά αλατισμένο νερό.
- Ξεχωριστά βράζουμε το κοτόπουλο.
- Καθαρίζουμε τις πατάτες, τις κόβουμε σε κύβους και τιςρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Το ίδιο κάνουμε και με το κοτόπουλο.
- Ψιλοκόβουμε τα αγγουράκια και τις πιπεριές και τα προσθέτουμε στο μπολ με τις πατάτες και το κοτόπουλο.
- Αλατοπιπερώνουμε (προσεκτικά με το αλάτι, γιατί τα υλικά είναι ήδη αλμυρά).
- Προσθέτουμε τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε να ενωθούν όλα τα υλικά μαζί.
- Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο.
- Σερβίρετε κρύα.