Υλικά
200 γρ. λουκάνικα χωριάτικα
λίγο βούτυρο
1 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 μάτσο μαϊντανό και άνηθο
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 φύλλα δάφνης
2 σκελίδες σκόρδο
2 κούπες ζωμό κότας
1 κιλό πατάτες
αλάτι
πιπέρι
λάδι
δενδρολίβανο
θυμάρι
ρίγανη
Εκτέλεση
Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε βούτυρο μαζί με λάδι.
Μόλις αρχίσει να λιώνει το βούτυρο, ρίχνουμε τα φύλλα δάφνης, το θυμάρι, το δενδρολίβανο και τη ρίγανη.
Στη συνέχεια, αφού έχουμε πλύνει καλά τις πατάτες, τις βάζουμε μαζί με τη φλούδα στην κατσαρόλα.
Βάζουμε επίσης και τα λουκάνικα (κομμένα σε ροδέλες), την πιπεριά, τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο (ψιλοκομμένα).
Κλείνουμε το καπάκι και κουνάμε την κατσαρόλα ώστε να ενωθούν τα υλικά. Ανοίγουμε το καπάκι, ρίχνουμε το ζωμό κότας.
Κλείνουμε πάλι το καπάκι και αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.
Στο τέλος το αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να χυλώσει και να δέσει η σάλτσα του.