Πανεύκολες δίπλες

Tip | nΜπορείτε να κόψετε τη ζύμη σε μικρότερα κομμάτια ή να φτιάξετε φιογκάκια, που είναι ακόμα πιο ευπαρουσίαστα.

ΓΡΑΦΕΙ: TASTY-GUIDE.GR

Υλικά

Υλικά για 12 δίπλες

2 φύλλα έτοιμη ζύμη κουρού

σπορέλαιο για το τηγάνι

300 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα στο μούλτι

1 κ.γλ. κανέλα

ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα

Για το σιρόπι

400 γρ. ζάχαρη

200 γρ. θυμαρίσιο μέλι

400 γρ. νερό

χυμό και φλούδα από ½ λεμόνι

Δες την εκτέλεση στο Tasty-guide.gr