Εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξεις χειροποίητο παγωτό στο σπίτι με γεύση κανέλα!
Υλικά
- 2 φυτικές κρέμες χτυπημένες σε σαντιγί
- 1 Φλυτζάνι ζαχαρούχο
- 2 κρόκους χτυπημένους με 1 κ.γλ. ζάχαρη και 1 βανίλια
- Όση κανέλα θέλεις
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μείγμα για δύο λεπτά. Το αφήνουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Δεν κάνει κρυσταλλάκια ενώ αν το αφήσεις για 10 λεπτά εκτός ψυγείο γίνεται σεμιφρέντο.
Από τη μαμά του αναγνώστης μας Δημήτρη, την Ελένη Μπουκουβάλα, Χαλκίδα..