Εύκολη και γρήγορη συνταγή για να φτιάξεις χειροποίητο παγωτό στο σπίτι με γεύση κανέλα!
Υλικά
- 2 φυτικές κρέμες χτυπημένες σε σαντιγί
- 1 Φλυτζάνι ζαχαρούχο
- 2 κρόκους χτυπημένους με 1 κ.γλ. ζάχαρη και 1 βανίλια
- Όση κανέλα θέλεις
Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μείγμα για δύο λεπτά. Το αφήνουμε στην κατάψυξη για 2-3 ώρες. Δεν κάνει κρυσταλλάκια ενώ αν το αφήσεις για 10 λεπτά εκτός ψυγείο γίνεται σεμιφρέντο.
Από τη μαμά του αναγνώστης μας Δημήτρη, την Ελένη Μπουκουβάλα, Χαλκίδα..
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr