Υλικά
4 κ.σ. μαρμελάδα Spin Span Extra Κεράσι για τη γέμιση και επιπλέον ποσότητα για το σερβίρισμα
500γρ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
300ml κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
3 φύλλα ζελατίνη
3 κ.σ. μέλι ανθέων
1 κ.σ. μίγμα μπαχαρικών (κανέλα, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο , γλυκάνισο)
Εκτέλεση
Μουλιάζουμε τη ζελατίνη για 5΄σε κρύο νερό να μαλακώσει και στη συνέχεια τη διαλύουμε μέσα σε ½ φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος, την οποία ήδη έχουμε ζεστάνει ελαφρά.