Από την Σταυρούλα Κρίκη, Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, stavroulacooking.com
Συστατικά για 20-25 κουραμπιέδες
- 2 φλιτζάνια αλεύρι αμυγδάλου (άλεσε στο μούλτι φιλέ αμύγδαλο)
- 2 φλιτζάνια τριμμένη ινδική καρύδα
- 4 κ.σ. βούτυρο καρύδας
- 2 κ.σ. μέλι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- Μία πρέζα αλάτι
- Λίγο νερό, εάν χρειαστεί
- Μία πρέζα μοσχοκάρυδο (προαιρετικά)
- 20 ωμά λευκά αμυγδαλα
- Επιπλέον τριμμένη ινδική καρύδα για την επικάλυψη