Για να φτάσεις στην απόλυτη γευστική κορύφωση όταν μιλάμε για κρέας, δύο είναι τα σημεία κλειδιά. Το ένα είναι ασφαλώς η ποιοτική πρώτη ύλη. Το δεύτερο και σχεδόν εξίσου σημαντικό, μια ωραία μαρινάδα.
Η ιστορία του μαριναρίσματος έχει τις ρίζες της στην αρχαία Ρώμη. Και αν κάποια πράγματα τα ενέκρινε και ο ίδιος ο Ιούλιος Καίσαρας, ποιοι είμαστε εμείς οι κοινοί πληβείοι για να διαφωνήσουμε;
Αν είσαι νέος στο σπορ, πάρε μερικά μαθήματα μαριναρίσματος, ξεκινώντας το quest μέχρι να γίνεις ο ύψιστος ψήστης.