Το να ψήσεις μια μπριζόλα θέλει, αν μη τι άλλο, τέχνη και μαεστρία. Γι' αυτό και σου έχουμε επισημάνει τα συχνότερα λάθη που κάνεις στο ψήσιμο του κρέατος και σου στερούν το τέλειο αποτέλεσμα, ώστε να τα αποφύγεις, να τελειοποιήσεις την τεχνική σου και να απολαύσεις στο μέγιστο μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής.
Αν ρωτήσεις φίλους και γνωστούς, λοιπόν, οι περισσότεροι θα σου πουν ότι συνηθίζουν πρώτα να καψαλίζουν τη μπριζόλα σε ένα καλής ποιότητας τηγάνι και στη συνέχεια, να την τοποθετούν στο φούρνο σε σχάρα για να ολοκληρώσουν το μαγείρεμά της. Εμείς, πάλι εδώ στο Askmen μόλις ανακαλύψαμε μία διαφορετική τεχνική ψησίματος, που σύμφωνα με τους καλύτερους ψήστες της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού αποτελεί τον σωστό τρόπο για να ψήνεις το κρέας σου medium rare.