Follow us

O Διονύσης Αλέρτας άνοιξε νέο ζαχαροπλαστείο

Το νέο hot spot της Κηφισιάς

O Διονύσης Αλέρτας άνοιξε νέο ζαχαροπλαστείο

Ο διακεκριμένος Chef Patissier Διονύσης Αλέρτας & το Catering Δειπνοσοφιστήριον ανοίγουν τις πύλες του νέου ζαχαροπλαστείου Criollo


Ελαιών 34 στην Κηφισιά, σε περιμένουν εμπνευσμένες, αυθεντικές, ευφάνταστες γλυκές απολαύσεις που σε ταξιδεύουν συναρπαστικά στους πιο gourmet patisserie προορισμούς.

O Διονύσης Αλέρτας άνοιξε νέο ζαχαροπλαστείο


Φίνες πρώτες ύλες, δουλεύονται με αγάπη, φαντασία & υψηλή τεχνογνωσία και μετουσιώνονται σε λαχταριστές τούρτες, μακαρόν, τάρτες, mousse, κέικ, παγωτά και άλλες υπέροχες, γλυκές εμπειρίες γεύσης.
Δοκίμασε τάρτα με σουφλέ σοκολάτας, mousse κάστανο με καρδιά από αχλάδι, τάρτα αμύγδαλο-φιστίκι με creme framboise, mousse dulcey με compote passion-mangue-ananas, τάρτα αλμυρής καραμέλας κ.α.

O Διονύσης Αλέρτας άνοιξε νέο ζαχαροπλαστείο - εικόνα 2

O Διονύσης Αλέρτας άνοιξε νέο ζαχαροπλαστείο - εικόνα 3



Ζαχαροπλαστείο Criollo

Τηλέφωνο: 210 8073967
Website: www.criollo.gr
E-mail: info@criollo.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr