Ντιπ γιαουρτιού με χυμό από τουρσί και πικάντικη σάλτσα από πράσινα μυρωδικά

ΓΡΑΦΕΙ: SHAPE.GR

Ο χυμός από τουρσί είναι γλυκός, ξινός, αλμυρός και πικάντικος: Όλα αυτά τα βρίσκεις στη μαρινάδα που διατηρεί το τουρσί. Πρόσθεσέ τη στα πιάτα σου – θα τα ανανεώσει και θα ισορροπήσει τις πιο πλούσιες γεύσεις.

Μερικές σταγόνες χυμού από τουρσί θα αλλάξουν εντελώς το τοστ με αβοκάντο – το ίδιο ισχύει για τις σαλάτες με όσπρια, τα ψητά λαχανικά και το ψημένο κρέας. Δίνει επίσης μια ιδιαίτερη όξινη γεύση στα κρεμώδη dip και αλείμματα. Μην περιοριστείς στο αγγουράκι! Ο χυμός από το ξινολάχανο και το κορεάτικο kimtchi είναι επίσης πεντανόστιμος!