Αν ξέρεις τέσσερα πέντε πράγματα στην ελληνική κουζίνα μπορείς να συναγωνιστείς σεφ και νοικοκυρές με πολλά χρόνια "κατσαρολικής" στην πλάτη. Θα ξεκινήσεις με τα απλά, πίτσες και μακαροναδες με μπεσαμέλ και μετά θα αρχίσεις να μαθαίνεις πώς πιάνουν τον πλάστη και σε τι χρειάζεται το ξύδι στη ζύμη. Το αλεύρι είναι βασικό αγαθό στη Μεσογειακή κουζίνα. Αν μάθεις πως να στρώνεις το φύλλο στο ταψί και πώς να χειρίζεσαι το φούρνο σου για να μην καίγεται από πάνω και μένει άψητο από κάτω θα μάθεις γρήγορα και πόσοι άπειροι συνδυασμοί με πράσο, σπανάκι, φέτα (και ό,τι άλλο βάλει ο νους σου) υπάρχουν εκεί έξω. Παρακάτω, θα βρεις 4 βασικές συνταγές για ζύμη πίτσας και τάρτας, φύλλο πίτας και μπεσαμέλ από τον Νικόλαο Τσελεμεντέ που πρέπει να ξέρεις για αρχή.
Βασικές συνταγές για ζύμη πίτσας και τάρτας, φύλλο πίτας και μπεσαμέλ από τον Νικόλαο Τσελεμεντέ
Συνταγή για αλμυρή τάρτα με ντοματίνια
Εύκολη σπιτική πίτσα | 7 δοκιμασμένες συνταγές από αγαπημένους σεφ
Συνταγή για σπανακοτυρόπιτα με χειροποίητο φύλλο
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr