Προετοίμασε τη βάση για τα μάφιν αυγού και μετά πρόσθεσε τα αγαπημένα σου υλικά.
Βασική συνταγή για μάφιν αυγού
Για 12 μάφιν (2 στη μερίδα)
Χρόνος προετοιμασίας: 10 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 24 λεπτά
1. Προετοιμασία. Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς Κελσίου και ψέκασε με σπρέι μαγειρέματος μια αντικολλητική φόρμα με 12 θέσεις. Άφησέ τη στην άκρη.
2. Φτιάξε τη βάση σου. Σε μεγάλο μπολ, χτύπησε μαζί 10 μεγάλα αβγά, 1/2 φλιτζ. γάλα με 2% λιπαρά, 1/2 κ.γ. αλάτι, 1/4 κ.γ. σάλτσα Tabasco και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
3. Διάλεξε τα υλικά που θα προσθέσεις και τους συνδυασμούς σου.
Τip: Μπορείς να καταψύξεις τα μάφιν αυγού σε αεροστεγές δοχείο για έως και μια εβδομάδα.
Ζέστανε τα στο φούρνο μικροκυμάτων ή απόλαυσε τα και παγωμένα!
Οι συνδυασμοί για μάφιν αυγού...
Διάβασε περισσότερα στο shape.gr