Υλικά
Υλικά για 16 μπρουσκέτες
1 μπαγκέτα
300 γρ. χαλούμι
6 ξερά σύκα
100 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. κάππαρη
ελαιόλαδο
ξίδι βαλσαμικό
φύλλα από τρυφερό σπανάκι για το σερβίρισμα
Κλασική συνταγή από την Προβηγκία.
Υλικά για 16 μπρουσκέτες
1 μπαγκέτα
300 γρ. χαλούμι
6 ξερά σύκα
100 γρ. ελιές χωρίς κουκούτσι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κ.σ. κάππαρη
ελαιόλαδο
ξίδι βαλσαμικό
φύλλα από τρυφερό σπανάκι για το σερβίρισμα