«Μπριζόλες» από ρίζες σελινόριζας με μπρόκολο και σάλτσα βέρντε φιστικιού

Ιδανική συνταγή για να αντικαταστήσεις το κρέας.

ΓΡΑΦΕΙ: SHAPE.GR

«Μπριζόλες» από ρίζες σελινόριζας με μπρόκολο και σάλτσα βέρντε φιστικιού

Μερίδες 4 Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτά

Υλικά

  • 2 μέτρια μπρόκολα (1/2 κιλό) κομμένα σε φουντίτσες χωρίς τα κοτσάνια
  • 3 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 μεγάλη ρίζα σελινόριζας καθαρισμένη και κομμένη σε 4 ροδέλες πάχους 2,5 εκατοστών
  • 1 φλ. γιαούρτι
  • 1 κ.γλ. κουρκουμά
  • ¾ φλ. σάλτσα βέρντε (συνταγή κάτω)