«Μπριζόλες» από ρίζες σελινόριζας με μπρόκολο και σάλτσα βέρντε φιστικιού
Μερίδες 4 Χρόνος προετοιμασίας 30 λεπτάΥλικά
- 2 μέτρια μπρόκολα (1/2 κιλό) κομμένα σε φουντίτσες χωρίς τα κοτσάνια
- 3 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 μεγάλη ρίζα σελινόριζας καθαρισμένη και κομμένη σε 4 ροδέλες πάχους 2,5 εκατοστών
- 1 φλ. γιαούρτι
- 1 κ.γλ. κουρκουμά
- ¾ φλ. σάλτσα βέρντε (συνταγή κάτω)