Υλικά
2 κούπες γάλα
1 κούπα σιμιγδάλι ψιλό
1 πακέτο φύλλο κρούστας
2 κούπες βρασμένο στήθος κοτόπουλου, ψιλοκομμένο
300 γρ. φέτα τριμμένη
250 γρ ανθότυρο
2 αυγά
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το γάλα και το ζεσταίνουμε, προσθέτουμε σιγά το σιμιγδάλι, ανακατεύουμε μέχρι να ρουφήξει όλο το γάλα, περίπου πέντε λεπτά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το βούτυρο, συνεχίζουμε το ανακάτεμα μέχρι να λιώσει.
Προσθέτουμε το κοτόπουλο τα τυριά, τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι, δουλεύουμε το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί και το αφήνουμε στην άκρη σκεπασμένο.
Αλείφουμε ένα μικρό ταψάκι με λίγο λάδι και βάζουμε το πρώτο φύλλο, πασπαλίζουμε με λάδι το φύλλο και από επάνω βάζουμε το επόμενο συνεχίζουμε με την ίδια διαδικασία για πέντε φύλλα.
Αδειάζουμε τη γέμιση και την απλώνουμε καλά.
Συνεχίζουμε με τα επόμενα 5 φύλλα.
Κόβουμε ότι φύλλο περισσεύει στις άκρες και τις γυρίζουμε προς τα μέσα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς για 45 λεπτά.