Η ομελέτα είναι ένα κατ' εξοχήν φαγητό των εργένηδων οι οποίοι την έχουν αναγάγει σε πεδίο γαστριμαργών πειραματισμών τους. Πολλοί νομίζουν πως για να γίνει μια ομελέτα, αρκεί να χτυπήσουν μερικά αβγά με το πιρούνι, να προσθέσουν διάφορα ψιλοκομμένα υλικά και να γλιστρήσουν το σύνολο σε ένα τηγάνι που καίει. Κι έχουν δίκιο!
Η ομελέτα και θα γίνει και θα τρώγεται. Πιθανότατα, όμως, ακόμα κι ο πλέον απαίδευτος γαστριμαργικά ουρανίσκος, θα εντοπίσει διάφορες ατέλειες. Γι' αυτό ακολούθησε τις συμβουλές μας, που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την υφή και τη γεύση της!