Η γοητεία και η γεύση των κλασικών cocktails παραμένει διαχρονική και καμιά τάση δεν πρόκειται ποτέ να επηρεάσει την προτίμηση του σωστού πότη προς αυτά. Ωστόσο, πάντοτε υπάρχει χώρος και για ένα δεύτερο αγαπημένο cocktail, με βάση το ποτό που προτιμάς. Ορίστε κάποιες ιδέες.
Αν πίνεις Negroni, δοκίμασε Boulevardier
Ουίσκι, βερμούτ και Campari συνδυάζονται σε αυτό το ποτό, που θυμίζει αρκετά Negroni. Το Boulevardier φτιάχτηκε για πρώτη φορά στο Harry's New York Bar του Παρισιού για τον Αμερικανό συγγραφέα Erskine Gwynne, που εξέδιδε το ομώνυμο με το ποτό περιοδικό στην γαλλική πρωτεύουσα από το 1927 έως το 1932.
Yλικά: 1 μεζούρα Campari, 1 μεζούρα rye ουίσκι ή bourbon, 1 μεζούρα γλυκό βερμούτ.
Εκτέλεση: Τα υλικά ανακατεύονται σε mixing glass με πάγο. Σουρώνεις σε rocks glass.