Υλικά
500 γρ. φρέσκο γαύρο
2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 ώριμες ψιλοκομμένες ντομάτες
1 μικρό ποτηράκι λευκό κρασί
1½ φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
350 γρ. λιγκουίνι ή σπαγκέτι
Δες τη συνταγή
500 γρ. φρέσκο γαύρο
2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 ώριμες ψιλοκομμένες ντομάτες
1 μικρό ποτηράκι λευκό κρασί
1½ φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
350 γρ. λιγκουίνι ή σπαγκέτι