Συνέχισε για τη συνταγή στη σελίδα ii
Υλικά για 2 άτομα
300 - 350γρ. σολομός φιλέτοΧυμός από 1 λεμόνι
Χυμός από 1 πορτοκάλι
Ξύσμα 1 λεμονιού
Ξύσμα 1 πορτοκαλιού
½ κουτ. γλυκού αλάτι
½ κουτ. γλυκού πιπέρι
½ κουτ. γλυκού τζίντζερ
½ κουτ. γλυκού κόλιαντρο
Βάζετε σε ένα μπολ τα φιλέτα σολομού με τους χυμούς τωνεσπεριδοειδών, τυλίγεται με μεμβράνη και αφήνετε στο ψυγείο μια ώρα τουλάχιστον. Όταν θέλετε να ψήσετε, τοποθετείτε τα φιλέτα στο ταψί (αν είναι δυνατόν σε σχάρα αλλιώς σε λαδόκολλα), πασπαλίζετε με το μισό ξύσμα των φρούτων, αλάτι, πιπέρι, τζίντζερ, κόλιαντρο και ψήνετε στο γκριλ του φούρνου να ροδίσουν. Γυρνάτε από την άλλη πλευρά, ρίχνετε το υπόλοιπο ξύσμα, αλάτι, πιπέρι, τζίντζερ, κόλιαντρο και ψήνετε άλλα λίγα λεπτά. Σερβίρετε με ό,τι σαλάτα θέλετε!
Για τη σαλάτα με κινόα τσέκαρε εδώ!
Φιλιά!
Αθηνά
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr