Συνταγές για καλοκαιρινά τραπεζώματα από τον αγαπημένο μας chef
Ο Λευτέρη Λαζάρου υπογράφει μια νέα master chef μαγειρική σειρά και κυκλοφορεί τώρα στα περίπτερα! 17 βιβλία γεμάτα αρώματα, γεύσεις & μεράκι με την υπογραφή του πολυβραβευμένου chef. Σε κάθε βιβλίο θα βρεις 15 μοναδικές & πεντανόμιστες συνταγές «από καρδιάς & δια χειρός» Λευτέρη Λαζάρου! Απέκτησε τώρα το θησαυρό μαγειρικής μόνο με 2,50 ευρώ.
Απόλαυσε εδώ 3 συνταγές από τη νέα συλλογή βιβλίων που μόλις κυκλοφόρησε.
800 γρ σφυρίδα φιλέτο χωρίς κόκαλο
200γρ σόγια σος
200γρ ελαιόλαδο
3 πιπεριές πολύχρωμες
2 κολοκυθιά
Λίγα τοματίνια
1κλοναρι σέλερυ
1 φινόκιο
Αλατοπίπερο
1 κτς μέλι
1κτς σουσάμι
2-3 σταγόνες μπονίτα
Εκτέλεση
Κόβουμε την σφυρίδα μερίδες την αλατίζουμε πολύ λίγο βάζουμε την σόγια το λάδι και λίγες σταγόνες μπονίτα και το αφήνουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες να μαριναριστεί. Ψήνουμε σε σχάρα η σε τηγάνι και τα τελειώνουμε λίγο στον φούρνο .
Κόβουμε όλα τα λαχανικά και τα σοτάρουμε σε πολύ καυτό τηγάνι, τα σβήνουμε με σόγια, βάζουμε το μέλι και το σουσάμι και σερβίρουμε μαζί με το ψάρι.
Tip: Προσοχή στο αλάτι γιατί η σόγια είναι αρκετά αλμυρή
Διάβασε Επίσης
Ζελέ σοκολάτας με φράουλες
Ριζότο με μύδια, κολοκυθάκια και σαφράν
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr