Υλικά
4-5 μοσχαρίσιο κότσι σε φέτες
1 μεγάλο κρεμμύδι ροδέλες
4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 νεροπότηρο κρασί λευκό
2 ντομάτες τριμμένες
1 κύβο βοδινού
λίγο αλεύρι
λάδι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Αλευρώνουμε τις φέτες από το κότσι, τις περνάμε ελαφρά από το τηγάνι και τις στρώνουμε σε γάστρα.
Αλλάζουμε το λάδι στο τηγάνι μας και σοτάρουμε σε χαμηλή φωτιά το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε τις ντομάτες τριμμένες, τον κύβο, αλάτι και πιπέρι (αν θέλουμε χρησιμοποιούμε και διάφορα βότανα για άρωμα π.χ. θυμάρι, βασιλικό κλπ).
Αφήνουμε να πάρει μία βράση και κατόπιν περιχύνουμε με τη σάλτσα μας το κρέας.
Προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό και ψήνουμε στους 150 βαθμούς για περίπου 2 ώρες.