Κοτόπουλο με μουστάρδα και μπύρα για ένα γρήγορο υγιεινό γεύμα

Η μουστάρδα και η μπύρα είναι από τους πιο γευστικούς συνδυασμούς για το κοτόπουλο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ

Μία εύκολη συνταγή για ένα εντυπωσιακό πιάτο με κοτόπουλο.

Κοτόπουλο με μουστάρδα και μπύρα

Υλικά

  • 2 φιλέτα κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες
  • 1 ποτήρι μπύρα
  • 3 κουταλιές μουστάρδα
  • χυμό από ένα λεμόνι
  • ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • σιναπόσπορο
  • αλάτι-πιπέρι

Σαλάτα με κοτόπουλο, κινόα, αβοκάντο | Η #1 συνταγή που τρώνε μοντέλα και αθλητές για πρωτεΐνη και καλά λιπαρά

Εκτέλεση

Σωτάρουμε το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο και το σκόρδο. Αφού ροδίσει το σβήνουμε με τη μπύρα. Προσθέτουμε το λεμόνι και τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι και το σιναπόσπορο. Το αφήνουμε να βράσει για 20 λεπτά

Συνοδεύεται με καστανό ρύζι αν θέλεις.