Κοτόπουλο μπάρμπεκιου στο τηγάνι

Tip | Δώστε ένταση στη σάλτσα με 1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα.

ΓΡΑΦΕΙ: TASTY-GUIDE.GR

Υλικά

600 γρ. φιλέτα από στήθος κοτόπουλου

2 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες

2 χρωματιστές πιπεριές ψιλοκομμένες

250 γρ. κόκκινα βρασμένα φασόλια

250 γρ. καλαμπόκι

1 κουτί ντοματάκια κονκασέ

125 ml σάλτσα μπάρμπεκιου

αλάτι, πιπέρι

ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόψτε τα φιλέτα του κοτόπουλου σε μικρότερα κομμάτια.

Σοτάρετε σε λίγο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια με τις πιπεριές και μετά ρίξτε τα φιλετάκια του κοτόπουλου. Αφήστε τα για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά και μετά ρίξτε τα φασόλια, το καλαμπόκι, τα ντοματάκια κονκασέ και τη σάλτσα μπάρμπεκιου. Μαγειρέψτε σε μέτρια ένταση για 25'.

Δοκιμάστε τη σάλτσα και αλατίστε όσο χρειάζεται. Προσθέστε πιπέρι και ανακατέψτε.

Τip

Δώστε ένταση στη σάλτσα με 1 κουταλάκι καπνιστή πάπρικα.

Πηγή | Tasty-guide.gr