Η αναζήτηση του τέλειου burger ανέκαθεν αποτελούσε το El Dorado κάθε καλοφαγά. Μόνο που εδώ υπάρχει ένας νόστιμος τελικός προορισμός και μερικοί από τους κορυφαίους σου δίνουν τις συμβουλές τους για να τον πλησιάσεις. Είτε σου αρέσει με έξτρα bacon είτε το προτιμάς «βουτηγμένο» στο τσένταρ, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω.
Ο Gordon Ramsay ποντάρει στα καρυκεύματα
Για τον μάλλον πιο αναγνωρίσιμο όσο και αμφιλεγόμενο σεφ του πλανήτη το μυστικό βρίσκεται στα καρυκεύματα που χρησιμοποιείς. Για το μίγμα του μπιφτεκιού, σύμφωνα πάντα με τον Ramsay, χρειάζεται 1 κουταλιά κέτσαπ και μισή από σως Dijon, ταμπάσκο και μέντα, ενώ αφήνει στη διακριτική σου ευχέρεια και το γούστο σου τα επιπλέον μπαχαρικά που θα προστεθούν.Έτσι, θα έχεις ένα δυνατό αποτέλεσμα χωρίς περίπλοκες και βαρετές διαδικασίες.