Για την κολοκυθόσουπα: Μερίδες: 4
Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά
Συνολικός χρόνος: 60 λεπτά
Υλικά
-μία κονσέρβα γάλα καρύδας (400 ml), παγωμένο
-1/2 φλ. Άγλυκες νιφάδες καρύδας
-1 κ.σ. λάδι κράμβης ή σησαμέλαιο
-4 ξερά κρεμμύδια (μικρά), ψιλοκομμένα
-θαλασσινό αλάτι
-4 κλωνάρια λεμονόχορτο, μόνο το κίτρινο και το ανοιχτό πράσινο κομμάτι, καθαρισμένα και κομμένα
-1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ
-μία κολοκύθα (περίπου 1.300 γρ.), καθαρισμένη και κομμένη
-2 φλ. νερό καρύδας
-1½ φλ. Νερό
Δες την εκτέλεση στο Shape.gr