Κέικ σπανακόπιτα της στιγμής από την Ελένη Ψυχούλη

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή<br />

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΑΒΡΙΗΛ ΝΙΚΟΛΑιΔΗΣ


Μπορείς να το μαγειρέψεις σαν πρώτο σε ένα τραπέζι ή απλά σαν ένα «γρήγορο» βραδινό για την οικογένεια σου. Η εκτέλεση θα σου πάρει μόνο λίγα λεπτά και η γεύση θα σε αποζημειώσει


Υλικά για μία μεγάλη, μακρόστενη φόρμα




250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
4 αβγά
1 γιαούρτι στραγγιστό
1 φλ. ελαιόλαδο Άλτις παραδοσιακό
350 γρ. σπανάκι
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1 μικρό ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
400 γρ. φέτα χοντροσπασμένη
πιπέρι-λίγο αλάτι

Η Ελένη μας ανοίγει την κουζίνα της και μας δείχνει όλα τα βήματα για μια πολύ γρήγορη σπανακόπιτα σαν κέικ, χωρίς μίξερ. Κάνε κλικ εδώ για να διαβάσεις τις υπόλοιπες οδηγίες για την εκτέλεση και να δεις όλες τις φωτογραφίες.