Ο οδηγός Michelin τίμησε και φέτος το παραθαλάσσιο εστιατόριο
Η “Βίβλος των καλοφαγάδων”, όπως αποκαλείται συνήθως ο οδηγός Michelin, ανακοινώθηκε και όπως φάνηκε η Αθήνα δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Ανάμεσα στα ελληνικά εστιατόρια βρέθηκε και φέτος το Βαρούλκο Seaside του βραβευμένου σεφ Λευτέρη Λαζάρου. Το εστιατόριο είχε βραβευτεί με ένα αστέρι Michelin, τη σημαντικότερη διάκριση στο διεθνή χώρο της γαστρονομίας από το 2002, όταν κατέκτησε το πρώτο αστέρι Michelin που δόθηκε ποτέ σε εστιατόριο με ελληνική κουζίνα.
Το Βαρούλκο Seaside βρίσκεται πλέον στην μαρίνα του Μικρολίμανου σε έναν κομψό και minimal χώρο. O Λευτέρης Λαζάρου, συνδυάζοντας την αγάπη του για το ψάρι και τα θαλασσινά με την υψηλή τεχνική, δημιουργεί πιάτα γεμάτα πηγαία νοστιμιά. Το Βαρούλκο λειτουργεί πλέον μεσημέρι και βράδυ, φέρνοντας μια νέα πρόταση, ως το πιο value for money βραβευμένο εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.