Το Inbi επιστρέφει και αυτή την καλοκαιρινή σεζόν στην Costa Navarino Resort, με τον βραβευμένο με τον τίτλο Chef des Rôtisseurs και ανατρεπτικό Chef Σταμάτη Τσίλια να αναλαμβάνει τα ηνία της κουζίνας.
Το αγαπημένο ιαπωνικό εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του στις 26 Απριλίου, για 6η συνεχή χρονιά, στο πολυτελές θέρετρο της Μεσσηνίας και υποδέχεται τους επισκέπτες του με νέα γευστική ρότα, ανεβάζοντας ακόμα ψηλότερα τα γαστρονομικά του standards. Ο Chef Σταμάτης Τσίλιας υπογράφει το ανανεωμένο μενού μοντέρνας δημιουργικής ιαπωνικής κουζίνας του Inbi, συνδυάζοντας την ιαπωνική γαστρονομία με ελληνικά στοιχεία.
Με σεβασμό στην ιαπωνική παράδοση και με υψηλού επιπέδου τεχνικές, ο Σταμάτης Τσίλιας δημιουργεί μια νέα γαστρονομική πρόταση, με έμφαση στις τοπικές πρώτες ύλες. Η έμπνευσή του να χρησιμοποιήσει σε κλασικές ιαπωνικές συνταγές, σπαράγγια της θάλασσας που βρίσκονται στα παράλια της Πελοποννήσου, τρούφα Ταΰγετου, φρέσκα μυρωδικά απ' όλη την ευρύτερη περιοχή και πληθώρα άλλων τοπικών προϊόντων, θα εκπλήξει.
Σήμα κατατεθέν του Inbi, το sushi bar του, σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις επιλογές Sushi, Nigiri και Sashimi που θα γοητεύσουν τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους της ιαπωνικής κουζίνας, αλλά και όσους θέλουν να ανακαλύψουν μια νέα, ξεχωριστή γευστική εμπειρία.
Τα επιδόρπια επιμελείται ο Consultant Pastry Chef Δημήτρης Χρονόπουλος. Συνοδεία των γεύσεων, μια ολοκληρωμένη λίστα κρασιών και σάκε, αλλά και μοναδικές προτάσεις cocktails, με την υπογραφή του Head Bartender Δημήτρη Παπαϊωάννου.
Inbi
www.inbicostanavarino.com