Η τέχνη του Pink Tea στο Kashmir

Το πράσινο τσάι γίνεται τριανταφυλλένιο με την προσθήκη ενός υλικού

ΓΡΑΦΕΙ: MADAME FIGARO

Τα κρύα απογεύματα στο Lahore’s Lakshmi Chowk, μια πολυσύχναστη αγορά διάσημη για τους πάγκους με φαγητό, οι πωλητές τσαγιού προσφέρουν ροζ τσάι, γνωστό ως Kashmiri chai. Φτιαγμένο με πράσινο τσάι, το Kashmiri chai έχει μια πικάντικη γεύση που υπερτερεί του ροζ χρώματός του. Το millennial-pink ρόφημα είναι αρκετά δημοφιλές τόσο για το χρώμα όσο και για τη σύστασή του. Στα πολυτελή καφέ του Πακιστάν, πωλείται Kashmiri chai cheesecake και το "tea pink” είναι μια δημοφιλής απόχρωση για γαμήλια outfits, ανδρικά πουκάμισα ακόμα και lingerie.

Το ροζ τσάι ήταν αρχικά ένα ρόφημα των Ιμαλαϊων, όμως το συναντούσε κανείς με πολλά ονόματα σε όλη τη Νότια Ασία - από nun chai (τσάι αλατιού) μέχρι gulabi chai (τσάι με τριανταφυλλένια απόχρωση).

Δες τη συνέχεια στο madamefigaro.gr