Η συνταγή της ημέρας | Τα φασολάκια αλλιώς

Tip | Η πιπεριά γίνεται πιο νόστιμη αν την περάσουμε από το γκριλ και μετά την ξεφλουδίσουμε (βάλτε τότε 2-3 πιπεριές), ενώ μπορούμε από πριν να μαρινάρουμε τα μανιτάρια με λαδολέμονο και λίγο ψιλοκομμένο σκόρδο, για 1 ώρα περίπου.

ΓΡΑΦΕΙ: TASTY-GUIDE.GR

Υλικά

Υλικά για 5-6 άτομα

300 γρ. φασολάκια τσαουλιά

200 γρ. μανιτάρια λευκά

2 ώριμα αβοκάντο (& λίγο χυμό λεμονιού)

μερικά κλωναράκια ψιλοκομμένο μαϊντανό

1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη

50 γρ. αμύγδαλα με τη φλούδα

αλάτι

Για τη σος

½ κούπα ελαιόλαδο

1 κ.σ. μουστάρδα

2 κ.σ. ξίδι

1 σκελίδα σκόρδο

αλάτι, πιπέρι

Δες την εκτέλεση στο tasty-guide.gr