Η πιο γιορτινή συνταγή για μπισκότα με ginger και κανέλα

Και το σπίτι σου θα μυρίσει Χριστούγεννα!

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΒΑΓΙΑΝΟΥ

Μιας και μπαίνουμε σιγά σιγά (ή και γρήγορα γρήγορα μη σου πω), στο κλίμα των γιορτών, σου δίνουμε την πιο ωραία συνταγή για λαχταριστά μπισκότα με ginger.

Extra Tip: Μπορείς αν θέλεις, όταν φτιάξεις τη ζύμη, να χρησιμοποιήσεις τις ειδικές cut-out φόρμες σε χριστουγεννιάτικα σχήματα για ένα ακόμα πιο γιορτινό αποτέλεσμα.

Υλικά:

1 φλ. αλεύρι

6 κουταλιές της σούπας νερό

2 κ.γ. μαγειρική σόδα

1/2 φλ. πολτό μήλου

1/2 κ.γ. κανέλα σε σκόνη

1/2 κ.γ. ginger σε σκόνη,

2 κ.σ. γλυκαντικό

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ βάλε όλα τα υλικά, εκτός από τον πολτό μήλου και το νερό, και ανακάτεψέ τα. Στη συνέχεια ρίξε στο μπολ τον πολτό μήλου και το νερό, συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

Όταν το μείγμα γίνει ομοιογενές, σχημάτισε μικρές μπάλες χρησιμοποιώντας δύο κουτάλια. Τοποθέτησε τα ζυμαράκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα.

Ψήσε στο φούρνο στους 180ºC για περίπου 15 λεπτά.

Καλή απόλαυση!