Plus: Παράγγειλε τα όλα με ένα κλικ στο www.anthidis.gr
Το τραπέζι της Καθαρά Δευτέρας είναι ένα από τα πιο νόστιμα εορταστικά τραπέζια της χρονιάς. Μπορεις εύκολα να το μετατρέψεις σε ένα γευστικό υπερθέαμα συνδυάζοντας τη λαγάνα με κάπαρη Σαντορίνης, πατέ σκόρδου και φυσικά αυγοτάραχο. Τα παραδοσιακά πιάτα απογειώνονται με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ενώ το σωστό κρασί μπορεί να αλλάξει όλο το χαρακτήρα του τραπεζιού αναβαθμίζοντας το.
Στο www.anthidis.gr ανακαλύψαμε όλα όσα θα χρειαστούμε τόσο στο κομμάτι των κρασιών αλλά και στις gourmet λεπτομέρειες που θα κάνουν τους καλεσμένους μας να αναπoλούν τη φιλoξενία μας!
Επισκέψου και την Facebook Page της κάβας Ανθίδης εδώ.
[gallery ids="93684,93685,93686,93687,93688,93689,93690,93691,93692,93693"]
Ofelia Χαλβάς 400gr 5 ευρώ
Ανάμεικτο Πατέ Ελιάς με Ελιές και Μυρωδικά 100gr 4 ευρώ
Trikalinos Μελίχλωρο Αυγοτάραχο Αυθεντικό 250gr 50 ευρώ
Ναουμίδη Πιπερόμελο 260gr 5,5 ευρώ
SeaCrets Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο 250ml 5 ευρώ
Ριζότο Ofelia 205gr 8,5 ευρώ
Santo Άγρια Κάπαρη Σαντορίνης 100gr 4,5 ευρώ
Πέτρινες Πλαγιές Παλυβού 2013 0,75L Από 11 ευρώ Τώρα 8,80 ευρώ
Ονειροπαγίδα Chardonnay 2013 0,75L Από 6 ευρώ Τώρα 5,10 ευρώ
Κτήμα Παυλίδη Thema Λευκό 2014 0,75L Από 12 ευρώ Τώρα 10,20 ευρώ
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr