Δεν πρόκειται μόνο για αβοκάντο με την απαραίτητη συνοδεία από κόλιανδρο, κρεμμύδι και lime αλλά για το ενδεχομένως κορυφαίο dip του πλανήτη. O σεφ Roberto Ruiz, από το βραβευμένο με αστέρι Michelin μεξικάνικο εστιατόριο της Μαδρίτης Punto MX δίνει τη συνταγή για το καλύτερο guacamole που μπορεί να φτιάξει κάποιος. Πατά πάνω στην παραδοσιακή μεξικάνικη συνταγή, έχει όμως και κάποια ενδιαφέροντα twists που σίγουρα αναβαθμίζουν τη γεύση του.
Υλικά
2 ώριμα αβοκάντο
λάδι από αβοκάντο
ψιλοκομμένο κρεμμύδι
πιπεριές jalapeño σε πολύ λεπτές φέτες
κόλιανδρος
ρόδι
2 lime
τριμμένα φιστίκια
σπόροι κολοκύθας