Γρήγορη και νόστιμη πίτσα με προσούτο και ανανά!

Η πιο εξωτική εκδοχή της πίτσας είναι και η πιο νόστιμη!

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΕΛΛΥ ΔΕΣΥΠΡΗ

Μπορεί η όρεξή μας το καλοκαίρι να θέλει φρουτένιο άρωμα και χρώμα, όμως η αγάπη μας για πίτσα ποτέ δεν σταματά! Άρα; Τα συνδυάζουμε και τα δύο στην πιο εξωτική εκδοχή της αγαπημένης ιταλικής λιχουδιάς.

Η γλυκύτητα του ανανά εξισορροπείται από το αλμυρό προσούτο και το αποτέλεσμα ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους!

Υλικά:

-3 φέτες προσούτο κρούντο

-2 φέτες ανανά DelMonte

-5 κουταλιές σάλτσα ντομάτας

-2 κομμάτια πιπεριά Φλωρίνης

-ψιλοκομμένη ρόκα

-200 γρ. Mozzarela

-πιπέρι

-ρίγανη

- μια έτοιμη ζύμη πίτσας

Εκτέλεση:

-Αλείφουμε τη ζύμη μας με τη σαλτσα ντοματας.

-Πασπαλίζουμε τη ρίγανη και το πιπέρι και τοποθετούμε το προσούτο (κομμένο σε μικρότερα κομμάτια).

-Απλώνουμε το τριμένο τυρί και μετά βάζουμε την πιπεριά Φλωρίνης (κομμένη σε μακρόστενα κομμάτια), τη ρόκα και τον ανανά.

-Ψήνουμε την πίτσα για 20-30 λεπτά (αναλόγως με το πάχος της ζύμης).